dilluns, 4 de juliol de 2011

Sortida per Gils de Cerdanya amb BTT

Hola de nou,després de no escriure rés fa bastant temps, he decidit que ja és hora de tornar a posar-m’hi.


Aquest Diumenge dia 3 de Juliol, hem agafat la furgoneta del Pascual i hem anat a fer una volta per Guils de Cerdanya.

Els biker’s d’aquesta sortida ,Jose, Kiku Alsina, Oscar,Pascual i jo mateix.

Bé, hem sortit del carrefour de Puigcerdà i després d’uns 10 km d’escalfament abans d’arribar a la pujada que ens porta a l’estació d’esquí de Fontanera ,hem començat l’ascensió .Gairebé es tot carretera fins a dalt i no hi ha cap descans,(bé sempre es pot parar,je je ).Al arribar a dalt i després d’omplir d’aigua en la font fresqueta que hi ha, hem esmorzat al restaurant, bé més ben dit amb” bocata”a fora del “restaurant” en uns bancs resguardats de l’aire que fa allà dalt.

Com sempre el Jose ha fet algunes fotos que podeu veure aquí, i el Pascual també n’ha fet però com ja sabeu, no se sap quan les veurem.

Seguidament una gran baixada ,(el que costa pujar i el poc que costa baixar!!!!!).Un cop abaix i després de passar un corriol bastant entretingut ,el tros final ha estat en busca del riu, si si, fins i tot per allà dalt el Pascual ens fa travessar rius , i com podeu veure a les fotos , l’hem travessat gairebé tots, menys el que ha fet la foto(el Jose) que no ha volgut mullar-se.

Una bona sortida de llevar-se molt d’hora i arribar a les 13:15 a casa. No està malament.

Podeu veure la ruta aquí sota i les fotos del Jose.si feu clic al punt de color verd amb la fletxa, veureu el recorregut i el perfil.
Guils 03/07/2011 amb BTT