dilluns, 25 de maig del 2009

diumenge 24/05/09 entrenament cim del montcogul






RECORREGUT(clica aqui)
Aqui ens veieu,a dalt del cim del Montcogul(598m).
L'Angel,el Moly, l'Antonio,el Jaume i jo mateix.
Aquest diumenge hem pujat corrent al cim del Montcogul(bé ,l'últim tram de pujada, l'hem fet a peu,uffffff com puja).Primerament hem pujat per Fusimanya que ja en´s ha fet suar de valent.L'atac final al cim l'hem fet per el dret, per un camí que no pujen ni les cabres i hem baixat per darrera,un corriol molt macu de baixada.
Jo no hi habia pujat mai fins a dalt i aprofitant l'ocasió , hem signat al llibre que hi ha a dalt dintre d'una caseta que van fer els del "FAES". A l'escrit que hem posat també hi hem fet la promesa de que si el Barça guanya la Champions, hi tornarèm a pujar.
gairebé ens han sortit uns 14 km amb 2hores de temps(hem anat parant a recuperar forçes,feia molta calor.L'entrenament ha estat un èxit,malgrat que al principi fins a fusimanya hi venia amb nosaltres l'Isidre,pero ha tingut de marxar i no ha seguit amb nosaltres fins a dalt.

Estava molt satisfet de l'esforç fet pero....no és rés el que vem fer¡¡¡¡, m'explico:
Avui a la feina una noia que treballa amb mí, la Rosa Navarro de l'equip Fasol bicis va anar aquest cap de setmana a la marató de muntanya de ZEGAMA-AIZKORRI ,per el que m'han explicat i he vist amb les fotos, això si que es un esforç grandissim.Ha quedat la desena de dones,en la posició de la general 183 amb un temps de 5h 33' i he quedat francament impressionat(enhorabona Rosa).Si voleu podeu visitar aquest blog que es pot veure la duresa de la prova:
http://monrasin.blogspot.com/2009/05/zegama-aizkorri-2009_24.html
una foto de la Rosa pujant:
http://picasaweb.google.com/monrasin2/ZEGAMAAIZKORRI2009A#5339503449583802114


Aquesta prova estic segur que al Dani Bañeza li agradaria fer-la algun dia .

Bé, fins el pròxim escrit que segurament serà el de la cursa del riu cornet que farem el proper Dissabte.
Apa, fins aviat.