dilluns, 17 de novembre del 2008

XVIII PEDALADA MTB ARTÉS 16-11-2008


Aquest diumenge vem organitzar la pedalada mtb els amics de la cursa.
El que veieu a la foto es el Guillem,al control que vem colocar aproximadament al km 20 i que estaba al final d'una gran pujada ,que quan la gent arribava a dalt ho agraien molt que hi fossim.
Com es pot veure ,de gana no en van patir,els hi vem oferir un extens assortit d'aliments i begudes perque es poguessin refer del gran esforç realitzat.
Espero que la gent sàpiga veure el gran esforç que hem realitzat per tal de que la pedalada fós del seu agrat.
Agraeixo molt les felicitacions que la gent ens va fer per el recorregut i el marcatge,malgrat que hi hagués algú que encara es va despistar en alguna senyal(no es la nostra intenció i ens hi capfiquem molt perque això no passi).
Espero que la gnet s'ho pasés tant bé com jo ,al veure tanta gent gaudint de l'esforç que hi hem posat una colla d'amics.
aqui penjo alguna foto,pero a la web del club,en pocs dies n'hi haurà moltes .
si algú dessitja alguna foto de las de la web del club em pot enviar un missatge ,(m'indiqueu el nº de foto)i jo li faré arribar,o si em dieu el dorsal intentaré buscar-vos.
el meu e-mail: jofigols@gmail.com

cliqueu per veure algunes fotos i un video:


FOTOS (aqui hi ha algunes fotos per descarregar)


CLIQUEU AQUI PER VEURE TOTES LES FOTOS (fotos per veure)


CLIQUEU AQUI PER VEURE UN VIDEO DE LA PEDALADA (fet per Raimon)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Jordi!
Ei, quina canya de fotos, us han quedat molt be.
El blog esta xulo, te l'estas currant nen!
Nomes , felicitar tot l'equip dels
amics de la cursa d'Artes, per la pedalada que vau fer, el recorregut em va agradar molt, encara que jo no en se gaire de baixar per aquestes trialerotes; va ser una circuit benparit.
Apa deu.
Suri.

Anònim ha dit...

Ei Jordi , sóc el Kico , he intentat baixarme la foto i cada vegada ke ho intento em demana que m´ inscrigui a aquest compte de webshot , hi ha una altre manera de descarregar-la sense que m´ hagi d´ apuntat a aquest compte ? Si m´ ho pots aclarir em faries un favor !!!! 23franc@teleline.es .
Ah !! Jo per contra ahir quan ens vam veure a la benzinera no et vaig comentar ke a mi no em va agradar gens la cursa d´ aquest any , ja no m´ agrada gens sortir amb BTT i ho faig a l´ hivern per què estàs més protegit del fred i els entrenos m´ ho marquen , però després de la pedalada una raó més per odiar als bikers , tot i que m´ hi veureu anant-hi...